Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pizsiparty *-*

 

Egy ottalvós buli nem egyetlen dologról szól:igazi sok az egyben mulatság!A nagy beszélgetéseket,a sírásokat a közös szépítkezéseket ötvözi a filmnézéssel és a hatalmas bolondozásokkal. Kész szépségszalon,hiszen előkerülnek a sminkcuccok,a hajszínezők,a csavarók és elkészíthetitek a legújabb álomfrizurákat. Igazi lelkisegély-szolgálat,hiszen ki mással tudnád megbeszélni a lelki gondjaidat,ki érthetné meg jobban a fiúügyeidet,mint a csajszik?Emellett divattanácsadás,pletykaklub,táncoktatás-és bármi,ami eszetekbe jut!

Cserebereparty

Ha a pizsamabuli hasznos oldalát is szeretnénk megvillantani,akkor rendezzetek turkálópartit. Szedjétek össze a használaton kívüli gönceiteket,és dobjátok a közösbe. Ami számodra unott darab,az valamelyik barátnődnek igenis jól jöhet majd. Nem beszélve arról,hogy így még lehet esélyed időnként visszaszerezni a göncöt, ha megbánnád a döntésedet.

 

Mire lesz szükségetek?

Egy lányos duhajkodásnak vannak nélkülözhetetlen hozzávalói,mint a szívszaggató filmek,néhány csajos újság,amit együtt lehet bújni,és néhány szuper CD. De mi kellhet még,és miért?

PIZSAMA

b83.jpg

Pizsamában csaj-bulizni egészen más,mint utcai ruhában. Egyszerűen jobb mamuszban, pizsiben, illatozó séróval csipogni. Ha így tesztek,olyan lesz,mintha egy tinifilmben szerepelnétek.

Rágcsálnivaló

414217.jpg

Legyen sós,és édes is,hogy tudjatok válogatni. Az is remek megoldás,ha együtt készítitek el a rágcsálnivalót,és akkor megvan az egyik program is.De ha Valentin-nap előtt egy-két nappal gyűltök össze,akkor szerelmes hangulatú muffinokat is süthettek,amiket aztán a megehettek nasinak.

Ne hagyjátok ki!!!

 

m_20120821101934_tumblr_m8z9yvhcuq1royrxio1_500_large.jpg

-sminkcucc,körömlakk:egyrészt megoszthatjátok egymással a legújabb trükkjeiteket,másrészt játékok kellékei is lehetnek.

 

 

l25-1.jpg

-fényképezőgép:manapság egy lányos mulatság elképzelhetetlen fényképezőgép nélkül. Örökítsetek meg mindent-később a legkisebb grimaszok is kulcsfontosságúak lesznek,amikor nosztalgiázni akartok.

 

 

eszter139_product_4876_120817012601_1.jpg

-partifüzet:Szerezzetek be egy könyvecskét,ami ezentúl megörökíti az együtt töltött pillanatokat. Írjátok bele a legviccesebb beszólásokat.Hagyjatok helyet a fotóknak,amiket majd a szöveg mellé ragasztotok. Nem kell hozzá sok idő,és a partifüzet tele lesz a legvidámabb pillanataitokkal amiket öröm visszanézni.

forrás: http://csajok-forever.hupont.hu/31/pizsamaparty