Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kiábrándító pasi tulajdonságok

2013.08.05

- Önimádó:  Nos igen, a leggyönyörűbb pasi aki csak a környéken létezik, a falu bikája, a konditerem sztárja. Szemet gyönyörködtető testével, és tesztoszteronfelhőjével egy milliszekundum alatt képes 360 fokban elcsavarni a fejünket… Olyan szépek, tökéletesek, hogy aki hozzájuk fogható, az csakis félisten lehet. És valóban így gondolják ezt ők maguk is. Érdeklődésük nyúlfarknyi skáláját a testükön, mások testén, és a testekhez szükséges tömeg-és önbizalom növelő szereknél több dolog nem igazán tölti ki… még az sem amit próbálunk bejuttatni a kommunikáció számos csatornáján keresztül a csodás kis fejükbe. Nem mondom, hogy nincs az az időintervallum, amíg egy ilyen "Mr Önimádó" ki tudja elégíteni az igényeinket, de valljuk be őszintén, a szemünkön kívül más érzékszervvel is meg vagyunk áldva, és ezeket is örömmel használnánk, ha hagynátok, Ó ti gyönyörű pasik. Hogy milyenek ők az ágyban? Nos, igen. Tudatában vannak az összes olyan pozitúrának, ahol az egyes izomcsoportjaik a lehető legszebben domborodnak... még az is megfordult a fejünkben, hogy lehet, hogy nem is ránk, hanem önmagukra izgulnak? Jogos a kérdés ugye? Mindenesetre a lényeg az, hogy soha ne takarjuk el előlük a tükröt…

 

- A túl népszerű: Ó igen, akit mindenki ismer, akivel mindenki pacsizik… Az univerzum összes szórakozóhelyének állandó VIP vendége, és aki mellett soha sem unatkozol… Ez igaz… soha… sőt nem, hogy nem unatkozol, de a lazulós pillanatokat is elfelejtheted. Körülötte mindig akkora zsongás van, hogy csoda, ha egyáltalán hozzáférsz, és ha oda is férkőzöl a közelébe, a közös fotókról valahogy mindig lemaradsz… Igen, amilyen vonzó első hallásra ez a tulajdonság, olyan kiábrándító is tud lenni. Ha őrült nyárra vágysz, egy ilyen pasi álomszerű lehet, de ne ringasd magad hiú ábrándokba, hogy idővel megnyugszik.

- A kocka: A klaviatúraujjú, monitorfejű srác, aki igazán lájkol téged… igen cuki, csak tudd a szívéhez a felhasználónevet és a jelszót. Ez a típus a technológiai forradalom mellékterméke. Virtuális világban él, és valóságos csoda, hogy nem vágja agyon a kettőhúsz fürdés közben. Mivel az ilyen fiúk az szerelmi életüket is kettes számrendszerben élik , ne lepődj meg, ha a világháló, vagy a közösségi portálok előbb értesülnek a romantikus együttléteitekről, mint te magad…

- A szexmániás: Ne legyünk álszentek; a szex igenis jó dolog, és kell a bioritmusunknak, de amikor már az életünk számít mellette pótcselekvésnek, az elgondolkodtató. Elsőre szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy egy igazi lepedőakrobata csődörre akadtunk, aki bárhol és bármikor megadja a tutit. Viszont amikor egy összebújós, beszélgetős programért hosszan, "nyögve" kell könyörögnünk, akkor ez a szerencse már nem is annyira a kedvünkre való. Nem újdonság ugye, hogy egy kapcsolatnak nem kizárólag a hancúrozásról kell szólnia, úgyhogy kedves szexmániás pasik, tényleg próbáljátok meg megtalálni a helyes arányokat.

- A haverfüggő: A barátok szentek, sérthetetlenek, kellenek, és valóban lányok, nem sajátíthatjuk ki magunknak teljesen a szeretett pasit. Fordított esetben mi is rosszul lennénk, ha véget kellene vetnünk a hosszú, körömlakkozós, divatbemutatós csajesteknek. A pasiknak is kell, hogy a fajtársaik között ki tudják élni állati énjüket. A gond csak akkor kezdődik, amikor már azt sem tudod, hogy a pasid, vagy a haverja mellett ébredsz, miután srácok mámoros hada fogadott, amikor fáradtan megérkeztél a pasidhoz az éjjel és korábban lefeküdtél, ők meg addig részegedtek még, amíg azt sem tudták, hogy melyiküknél vannak épp. Igen, olyankor hatalmába kerít minket a kiábrándultság, és ha netalántán szóvá merjük tenni, hogy ez nem volt így a legjobb, akkor azt rögtön a sziklaszilárd barátságuk törhetetlen intézménye elleni merényletnek minősítik! Pedig eszünk ágába sincs ártani ennek a csodás köteléknek, pusztán jelezni szeretnénk, hogy mi is létezünk.

- A túl okos: Szeretjük ha a pasi intelligens, van véleménye, művelt, és bárhol megjelenhetünk vele, mert nem fog kukán kucorogni a sarokban. Sőt, kifejezetten imponáló, ha az esze miatt is fel tudunk nézni rá. Nem titok azonban, hogy az okoskodó lányok mellet, igenis léteznek a "túlokos" férfiak is, akik mellett napról napra, egyre kisebbnek érezhetjük magunkat. Nem is tudjuk, hogy egyáltalán felérhetünk-e valaha a szintjükre. Szóval kedves tiszteletreméltóan okos pasik, ne akarjátok az első randin az esetleges fejfájásunkat műtéttel orvosolni, vagy a parkolási bírságunkat perrel megoldani. Tudjuk, hogy képesek lennétek rá, de nem lesztek többek a szemünkben, ha még fitogtatjátok is eme csodás tulajdonságotokat.

- A nyálgép: Végül, de nem utolsó sorban a számomra legkiábrándítóbb férfitulajdonságot boncolgatnám; ez pedig a kettőspont előtt jól olvasható "nyálgép" típus. Az ilyen típusú fiúkat kizárólag a külső nemi szerveik különböztetik meg a nőktől. Hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket, nem azzal van a gond, ha egy fiú érzékeny, hanem a végeláthatatlan enyelgés, a túlzásba vitt nyáladzás, az érzékenykedés netovábbjáról. Nyilván szükséges, hogy szerettünk képes legyen kifejezni az érzelmeit, szavakkal, tettekkel, és érzékeny legyen az érzelmi hatásokra is, de kérem, egy nyünyörgő, elvakult szerelemtől tányérnagyságnyira tágult pupillájú pasinál visszataszítóbb látványt nem tudok elképzelni. Amikor nem tudsz belépni a lakásodba a millió szál rózsától, összeragadt a szád a - pasihoz hasonlóan gejl - bonbonoktól, és nem látsz ki a fantáziátlan, közhelyes idézetekből összeollózott szerelmes levelek kupacából, akkor tényleg az a mondat az utolsó amire vágysz, hogy „...drágám, ezt csak úgy neked, mert veled minden nap ünnep...”, persze  mind ezt könnyes szemmel, remegő hangon prezentálva. Ha ez téged tényleg szexuálisan motivál, akkor jó eséllyel leszbikus vagy. Egy pasi legyen pasi; küldjön virágot, vegyen lufit, jegyezze meg mennyire fontos vagy neki, de tegye mindezt alkalmanként, hogy a "szeretlek" ne váljon a "jó étvágyat"-tal egyenértékűvé. Úgy gondolom, hogy mi nők az igazi pasikért epedünk, nem a nyáladzó nyuszikákért.

Forrás: http://www.csajoslanyos.eoldal.hu/cikkek/boys-love/7-kiabrandito-pasi-tulajdonsag---.html