Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Filmek

2013.08.03

 Így neveld a sárkányodat

Ez egy animációs film és arról szól, hogy van egy nagyon ritka sárkány, amit soha nem tudnak elkapni a vikingek, de egy fiú elfogja viszont utána kiszabadítja. A történet során ezt a ritka sárkányt megszelidíti és megtanul rajta repülni. Közben a gyerekeknek ezen a szigeten meg kell próbálniuk legyőzni egy sárkányt, amikor "kiképzik" őket. Lesz majd még egy hatalmas sárkány, amit le kell győzni. Ezt a fiú fogja megtenni a sárkány segítségével és persze a többi gyerekével. A végén ezt a sárkányt nem akarják elfogni és a fiú lesz a gazdája. (régen láttam, tehát nem biztos, hogy mindent jól mondok vagy jó sorrendbe mondom, de nagyjából erről szól)

 

Éjszaka a múzeumban 1-2

Ez arról szól, hogy van egy pasi, akit kirúgtak, de talál egy múzeumban egy állást. Ő lesz az éjszakai őr. Viszont ez egy koránsem egyszerű munka, mert a múzeum összes kiállított darabja, legyenek az kicsi figurák vagy ősemberek, akár egy szobor vagy egy dinócsontváz, mind életre kel. Az őrnek pedig meg kell akadályozni a felfordulást és az életre kelt viaszbábukat. Attól kelnek életre, hogy van egy tábla a múzeumban, egy fáraó sírja fölött. A pasin majd meg kell menteni a múzeumot, a második részben pedig pár kiállított dolgot elszállítanak egy másik múzeumba és majd onann kell visszahoznia a főszereplőnek ezeket. Vicces részek is vannak benne, de komolyabb-bak is.

 

Los angelesi tündér mese

A film egy lányról szól, aki az interneten megismerkedett egy fiúval, akivel egy suliba jár, de nem tudnak róla, hogy melyikük ki. A bálon akrnak találkozni. Kiderül, hogy a fiú az iskola legnépszerűbb sráca, de a lánynak a fiú nem tetszik, ezért ő nem veszi le az álarcát és el akar menni. De a fiú utána megy és beszélgetnek, majd táncolnak. Utána viszont a lánynak mennie kell, mert mostohatesói a buliból akkor mennek haza, csak se ők, se a mostoha anyja a lánynak nem tudja, hogy ott van. Még időben haza ér, de utána a mostoha tesói kiderítik, hogy ő az a titokzatos lány és ezzel leégetik az egész suli előtt. De aztán minden jóra fog fordulni.

 

Holdhercegnő

Ez a fiilm régen játszódott történetet mutat meg. Ez látszik az öltözékükből és a viselkedésükből a szereplőknek. A film vagy teljesen vagy nagy részben Magyarországon játszódott csak a szereplők külföldiek. Ez is egy lányról szól, akinek meghal az apja és emiatt a nagybácsikájához kell költöznie, Holdföldére. Itt egy erdő van és két család él már régóta. Régen békében éltek, de aztán minden megváltozott, amikor megtudták, hogy a holdgyönygök mire jók. A gyöngyökön összeveszett a két család és azóta haragban élnek. A lánynak a nagybácsija egy múltbéli lemondott eskűvője miatt azóta nagyon komor és szomorú lett. Megtiltja a lánynak, hogy az erdőbe menjen, de ő akkor is oda emgy és ott kezdődnek az igazi kihívások. Végül a gyöngyyöket vissza adja a tengernek és a két család újra békében fog élni.

 

Innentől már csak felsorolok filmeket, ha nem baj.

 

Gagyi mami 1-2

Neveletlen hercegnő 1-2

Taxi 1-4

Némó nyomában :D

Vezet a ritmus

Dirty Dancing 1-2

Garfilde 1-2

Mammamia

Calibtenger kalózai

Harry Potter 1-7

Csaj köntra szörny

Kicsi kocsi tele a tank

Wizard of Wawerly Place: A film

Házi nyuszi

Hajrá csajok

Another Cinderella Story

Step up 1-3

S.O.S. Szerelem

Valami Amerika 1-2

Rags

Randiztam egy sztárral

Twilight saga

16 kívánság

Rádió-láz

Hercegnő Védelmi program

Bar/átok

Aqurablók

Avalon gimi

Bájos törtető

Csiribí-csiribá 1-2

Csirke kabala módra

Életre kelt napló

Harriet, a kém:Blog háborúk

Limonádé

Sok sikert, Charlie!:A film - A nagy utazás

Szépség és a szörnyeteg

Sztár, ami nincs

Tinikadét

Verdák :DD

Wendy Wu a harcos bálkirálynő

Au Pair

Au Pair II., a tündérmese folytatódik

Túl a sövényen

Megint 17

Tejben-vajban bajban

Gru 1-2

Tucatjával olcsóbb 1-2

2012

Richie Rich - Rosszcsont beforr

Madagaszkár 1-3

Apád, anyád ide jöjjön

Beépített szépség 1-2

Reszkessetek betörők 1-2

Grincs